Eräinenkari

Lokalahti-Seura on ostanut Eräistenkarin saunan kaupungilta. Kauppa käsittää saunarakennuksen, grillikatoksen ym. ja puoli hehtaaria maa-aluetta. Uimalaituri jäi kaupungin omistukseen, mutta Lokalahti-Seuran hoidettavaksi. Uimarannan omistaa Uudenkaupungin kaupunki. Maa-alueen yhdistys on vuokrannut kaupungilta kolmeksikymmeneksi vuodeksi.

ERÄISTENKARIN SAUNAN LÄMMITYS KESÄISIN
Saunaa on lämmitetään yhteiseen käyttöön kesällä tiistaisin ja torstaisin klo 18.00 - 21.00 alkaen 20.6.2019.

Saunanhoitajat lämmittävät saunan, saunojat itse lisäävät puita.
Kulujen kattamiseen toivomme 2€ saunamaksua löylyhuoneen lippaaseen tai vaihtoehtoisesti 10€/kausi tilille:

FI39 5240 0340 0051 63, viitenro 45191.

Kesällä 2019 saunatuvalla toimii torstaisin 18-20.30 pop-up -kahvila Ranta. Kahvila aloittaa toimintansa torstaina 27.6.

Sauna ja tupa VUOKRATTAVISSA muina aikoina:

Lisätiedot ja varaukset: Petri Haltia 044 201 3357

Vuokrahinnat:

Viikonloppu (pe klo 16 - su klo 14) 180€

Vuorokausi, muu kuin la-su (klo 16 -14) 80€

La-su (klo 16-14) 150€

10€ tunti (minimi 4h)

Juhannus hinnoitellaan erikseen, kysy.

Mökin vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen. Avainpantti 50€ voidaan pyytää avainta noudettaessa. Avaimen luovutus sovitaan vuokra-ajasta sovittaessa.

Vuokra tulee maksaa Lokalahti-Seuran tilille 8 päivää ennen vuokrausaikaa. Jos vuokraa ei ole maksettu, varaus peruuntuu automaattisesti.

Vuokra maksetaan tilille FI39 5240 0340 0051 63/Lokalahti-Seura ry. Viitenro 45191, viestikenttään vuokraajan nimi.

AJO-OHJE: keskustasta Varanpääntietä, käänny vanhan myllyn jälkeen vasemmalle Tirkkalantielle ja seuraa kylttejä. Matkaa Lokalahden keskustasta n. 6km.

Muistilista mökin vuokraajalle:

Tilassa on jääkaappi, liesi sekä veden- ja kahvinkeitin. Kaivon vesi ei ole juomakelpoista. Toimitamme vesikanisterin tupaan vuokrauspäivänä. (Vedenottopaikka löytyy koulua vastapäätä, matonpesupaikan vierestä.) Tuvassa ei ole astioita.

Sauna on käytettävissä. Huomioikaa yleiset saunaillat kesä tiistaisin ja torstaisin.

Wc:t sijaitsevat pienen etäisyyden päässä mökistä, samalla puolella puuvajan kanssa.

Siivoa ystävällisesti jälkesi ja jätä tupa siihen kuntoon, kuin se oli saapuessasi. Vahingon sattuessa, ilmoita siitä heti. Ilkivallasta sekä tahallisesta sotkemisesta veloitamme siivouksen kustannukset vuokralaiselta. Tupa tarkastetaan jokaisen vuokralaisen jälkeen.

Huom! Mökin terassin takkaa ei tule käyttää piipun halkeaman vuoksi!

Kartta

Kuvia Eräisestäkarista

Veneitten lasku ja nosto uimarannalta on kielletty!