Eräinenkari

Lokalahti-Seura on ostanut Eräistenkarin saunan kaupungilta. Kauppa käsittää saunarakennuksen, grillikatoksen ym. ja puoli hehtaaria maa-aluetta. Uimalaituri jäi kaupungin omistukseen, mutta Lokalahti-Seuran hoidettavaksi. Uimarannan omistaa Uudenkaupungin kaupunki. Maa-alueen yhdistys on vuokrannut kaupungilta kolmeksikymmeneksi vuodeksi.

ERÄISTENKARIN SAUNAN LÄMMITYS KESÄISIN
Saunaa on lämmitetään yhteiseen käyttöön torstaisin klo 17.00 - 21.00 25.6.-27.8.2020. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme Facebook-sivuilla.

Saunanhoitajat lämmittävät saunan, saunojat itse lisäävät puita.
Kulujen kattamiseen toivomme 2€ saunamaksua löylyhuoneen lippaaseen tai tilille

FI39 5240 0340 0051 63, viitenro 45191.

Sauna ja tupa VUOKRATTAVISSA muina aikoina:

Lisätiedot ja varaukset: Tiia Haltia 045 1650 863

Vuokrahinnat:

Viikonloppu (pe klo 16 - su klo 14) 160€

Vuorokausi, muu kuin la-su (klo 16-14) 80€

La-su (klo 16-14) 140€

Arki ilta, ei torstai, 20€ klo 18-22. Sisältää tuvan käytön ja puut saunan lämmitykseen.

Juhannus hinnoitellaan erikseen, kysy.

Mökin vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen. Avainpantti 50€ voidaan pyytää avainta noudettaessa. Avaimen luovutus sovitaan vuokra-ajasta sovittaessa.

Vuokra tulee maksaa Lokalahti-Seuran tilille 8 päivää ennen vuokrausaikaa. Jos vuokraa ei ole maksettu, varaus peruuntuu automaattisesti.

Vuokra maksetaan tilille FI39 5240 0340 0051 63/Lokalahti-Seura ry. Viitenro 45191, viestikenttään vuokraajan nimi.

AJO-OHJE: keskustasta Varanpääntietä, käänny vanhan myllyn jälkeen vasemmalle Tirkkalantielle ja seuraa kylttejä. Matkaa Lokalahden keskustasta n. 6km.

Muistilista mökin vuokraajalle:

Tilassa on jääkaappi, liesi sekä veden- ja kahvinkeitin. Kaivon vesi ei ole juomakelpoista. Toimitamme pyynnöstä vesikanisterin tupaan vuokrauspäivänä, ei koske arki-iltojen 4 h vuokrausta. (Vedenottopaikka löytyy koulua vastapäätä, matonpesupaikan vierestä.) Tuvassa ei ole astioita.

Sauna on käytettävissä. Huomioikaa yleiset saunaillat torstaisin.

Wc:t sijaitsevat pienen etäisyyden päässä mökistä, samalla puolella puuvajan kanssa.

Siivoa ystävällisesti jälkesi ja jätä tupa siihen kuntoon, kuin se oli saapuessasi. Vahingon sattuessa, ilmoita siitä heti numeroon 0451650863. Ilkivallasta sekä tahallisesta sotkemisesta veloitamme siivouksen kustannukset vuokralaiselta. Tupa tarkastetaan jokaisen vuokralaisen jälkeen.

Huom! Mökin terassin takkaa ei tule käyttää piipun halkeaman vuoksi!

Kartta

Kuvia Eräisestäkarista

Veneitten lasku ja nosto uimarannalta on kielletty!